Perussuomalaisia Nuoria löytyy joka lähtöön. Se on ok, sillä aate yhdistää. Tule mukaan toimintaan Keski-Suomen piirissä!

Liity jäseneksi nyt! (se ei maksa mitään)

Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret

Päämääränämme on vahvistaa Suomen kansalaisten demokraattisia vaikutusmahdollisuuksia, lisätä yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja edistää sekä kansalaisten että alueiden välistä tasa-arvoisuutta.

Toimintaan kaivataan mukaan aktiivisia ja innokkaita uusia jäseniä. Meillä ollaan valmiita antamaan vastuuta, koska vain tekemällä oppii ja juuri tämä on yksi asia, mikä erottaa meidät vanhojen puolueiden klikkiytyneestä hyvä veli -järjestelmästä. Meidän toimintatapoihin ei kuulu vallan himo eikä oman edun tavoittelu. Kaikki jäsenet ovat samalla viivalla. Tärkeintä on, mihin ollaan menossa – ei se, mistä ollaan tultu.

Katso kaikki uutiset
Pirkanmaan nuoret huom! Reippaasti mukaan vaan, lautapelissä vaikka häviää, voi voittaa vaikka jengin uusia samanmi… t.co/BoBencc0Ew
  • @PS_Nuoret
  • 21. marraskuuta 2017
Vasemmiston Merja Kyllönen vastustaa demokratiaa! Varapuheenjohtajamme @JuhaKarjalaine kirjoitus, olkaa hyvät!… t.co/B7PGsJFkIP
  • @PS_Nuoret
  • 20. marraskuuta 2017