Perussuomalaisia Nuoria löytyy joka lähtöön. Se on ok, sillä aate yhdistää. Tule mukaan toimintaan Pohjois-Karjalan piirissä!

Liity jäseneksi nyt! (se ei maksa mitään)

Pohjois-Karjalan Perussuomalaiset Nuoret

Pohjois-Karjalan Perussuomalaisten Nuorten päämääränä on vahvistaa Suomen kansalaisten demokraattisia vaikutusmahdollisuuksia, lisätä yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja edistää sekä kansalaisten, että alueiden välistä tasa-arvoisuutta.

Toimintaan kaivataan  mukaan aktiivisia ja innokkaita uusia ja vanhoja jäseniä. Meillä ollaan valmiita antamaan vastuuta, koska vain tekemällä oppii ja juuri tämä on yksi asia, mikä erottaa meidät vanhojen puolueiden klikkiytyneestä hyvä veli -  järjestelmästä. Perussuomalaisten Nuorten toimintatapoihin ei kuulu vallan himo eikä oman edun tavoittelu. Kaikki jäsenet ovat samalla viivalla. Tärkeintä on mihin ollaan menossa, ei se mistä ollaan tultu.

Pirkanmaan nuoret huom! Reippaasti mukaan vaan, lautapelissä vaikka häviää, voi voittaa vaikka jengin uusia samanmi… t.co/BoBencc0Ew
  • @PS_Nuoret
  • 21. marraskuuta 2017
Vasemmiston Merja Kyllönen vastustaa demokratiaa! Varapuheenjohtajamme @JuhaKarjalaine kirjoitus, olkaa hyvät!… t.co/B7PGsJFkIP
  • @PS_Nuoret
  • 20. marraskuuta 2017