Antifeminismiä yläkoulujen käsitöihin!

Yle uutisoi maanantaina, miten teknisen työn ja tekstiilityön valinnaisen opetuksen määrä on romahtanut, kun tekninen työ ja tekstiilityö on yhdistetty yhteiseksi käsityöaineeksi.

Tavoitteena on ollut lisätä tasa-arvoa. Kun aiemmin pojat ovat opetelleet pääasiassa omasta valinnastaan tekstiilityötä ja tytöt tekstiilityötä, niin käsityöt ovat olleet kiinnostavia oppilaille. Kuitenkin opetusta uudistettiin ja aineet yhdistettiin, jolloin pojat pakotetaan opiskelemaan tekstiilityötä ja tytöt teknistä. Tuloksensa siis kaikki opiskelevat käsitöitä vähemmän.

Koko tapaus on esimerkki, miten feministinen tasa-arvokäsitys ja politiikka on haitallinen. Halutaan, että pojat ja tytöt opiskelevat yhtä paljon molempia aineita, vaikka jo biologiasta lähtevät erot kahden sukupuolen välillä suuntaavat kiinnostukset eri kohteisiin.

Seuraukset ovat surulliset, kun käsityöaineiden suosion vähentyessä oppilaat eivät opi näitä taitoja. Seuraukset ovat erityisen ikävät pojille, jotka eivät nyt opi peruskoulussa teknisen työn taitoja, jotka auttaisivat heitä ammatillisessa koulutuksessa ja työelämässä. Seurauksena on nuorten miesten syrjäytymistä ja työvoimapulaa teknisillä aloilla, jonka seurauksena tavallisen kansan hylkäävä eliitti haluaa tuoda ulkomaalaista halpatyövoimaa.

Opetushallituksen pätemättömät edistykselliset feministit pitää saada kuriin. Opetushallinnossa ja opetussuunnitelmissa pitää toteuttaa antifeministinen ohjelma, jossa mm. annetaan oppilaille valita pelkkä tekninen tai tekstiilityö oman kiinnostuksensa mukaan. Sukupuolilla on eroja, eikä niitä eroja pidä piilottaa harhautuneen tasa-arvouskon vuoksi.

Perussuomalaiset Nuoret julistautui antifeministiseksi järjestöksi viikonloppuna syyskokouksessaan.