Ei Setaa kouluihin!

Koulut alkavat jälleen, nyt ensimmäistä kertaa opetusministeri Li Anderssonin toimikaudella. On syytä muistuttaa jälleen Aito avioliitto -yhdistyksen tekemistä lomakkeista, joilla voi ilmoittaa kieltäytyvänsä Setan opetuksista kouluissa.

Sillä kyllä, näin se on Herran vuonna 2019, että Seta tekee peruskouluihin vierailuja, koululaiset vierailevat Setan luona ja Setan toimijat jakavat opettajille oppaita, joissa kerrotaan kuinka kaikki taipumukset ovat yhtä hyviä ja aivan ok. Asiallisen opetuksen antaminen seksuaaliasioista kouluissa saattaa tuntua neutraalilta ja hyvältä idealta. Kristittyjen ei kuitenkaan pidä alistua siihen, että kouluissa selitetään synti oikeaksi. Auktoriteettiasemassa olevan ei tule kannustaa lapsia elämäntavan piiriin, jossa mm. sukupuolitaudit ovat huomattavan yleisiä.

Viime huhtikuussa Perussuomalaisten Nuorten kevätkokous hyväksyi esityksestäni Setaa koskevan jäsenaloitteen. Aloitteeni läpimeno tarkoittaa, että yhdistyksen kokouksen äänestäjistä yli 75 prosenttia kannatti aloitetta. On hyvä, että asiasta vallitsee konsensus, sillä perinteisiä arvoja kannattavien on syytä ryhmittyä lujaan vastarintaan Setan yltyvään kampanjointiin. Ei ole valitettavasti odotettavissa, että Setan ujuttautuminen kouluihin olisi ainakaan vähenemään päin opetusministeri Anderssonin kaudella.

PS-Nuorten julkilausumassa tehdään seuraava tilannekatsaus:

”Perussuomalaiset Nuoret pitää Setan toimintaa ja toimintatapoja vastenmielisinä. Järjestön väitteet muun muassa sukupuolten moninaisuudesta sekä nuorten ja jopa lasten parissa tekemä propaganda ovat täynnä ala-arvoisia valheita, joista ei ole terveen yhteiskunnan rakennusaineiksi. PS-Nuoret pitää perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä sekä miehiä ja naisia luonnostaan erilaisina ja toisiaan täydentävinä. Tästä ajattomasta totuudesta tulemme pitämään kiinni, vaikka maailma ympärillämme onkin muuttunut hullummaksi.”

Toimenpiteiksi julkilausuma ehdottaa Setan valtiontukien ja muun julkisen rahan lopettamista sekä ylioppilaskuntien eroamista Setan kannatusjäsenyyksistä. Näihin voi vaikuttaa äänestämällä, niin ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa kuin muissakin vaaleissa.

Hiljainen äänestäminen ei kuitenkaan riitä. On tärkeää sanoa vääryyttä vastaan eikä niellä sitä. Jos Setan kouluttaja tulee lapsesi kouluun, ilmoita koululle, että tämä ei käy. Kun muut nyökyttelevät ”yhdenvertaisuudelle” ja ”ihmisten hyväksymiselle omina itsenään”, sano, että et halua, että työpaikkasi osallistuu Prideen etkä halua olla asiassa mitenkään osallinen. Kun joku kertoo sukupuolten moninaisuudesta, sano, että sukupuolet ovat mies ja nainen ja näiden kehon peruspiirteiden muuttaminen leikkaamalla ei ole ”korjaamista”. Se on rikkomista.

Jumalan luomisjärjestyksen ja terveen yhteiskunnan perustaa vastaan rikkomista ei tule hyväksyä nyt eikä jatkossakaan. Setan propaganda ei kuulu kouluihin eikä ylioppilaskuntiin eikä valtion rahoitettavaksi eikä ylipäätään minnekään.