Kuntavaaleissa tarvitaan Suomen puolustajia

Kirjoitus on ilmestynyt pääkirjoituksena Rahvas-lehden numerossa 1-2/2017.

Hyvä lukija,

Sain kunnian aloittaa helmikuussa Rahvas-lehden uutena päätoimittajana. Lehtityöryhmässä pitkään toimineena tiedän, miten pitkäjänteisesti ja ahkerasti edelliset päätoimittajat Simon Elo ja Sebastian Tynkkynen ovat tehneet tämän lehden eteen työtä. Heidän loistavaa työtään olen innolla jatkamassa. Haluan kehittää Rahvas-lehteä yhä ammattitaitoisemmaksi ja monipuolisemmaksi julkaisuksi.

Rahvas on isänmaallisten nuorten äänitorvi. Tätä numeroa on ollut valmistelemassa ja kirjoittamassa ennätyksellisen suuri määrä perussuomalaisia nuoria. Rahvas-lehti on paitsi Perussuomalaisten Nuorten jäsenlehti, myös ainutlaatuinen, vahvan kansalliskonservatiivinen julkaisu.

Kansallismielisiä lehtiä on vähän. Hyvin vähän. Punavihreä hegemonia hallitsee mediakentässä, joten sitä pitää pyrkiä haastamaan rohkeasti. Puhummekin tässä lehdessä teemoista, joista perinteisesti media puhuu vain yhdestä tietystä asenteellisesta näkökulmasta.

Me perussuomalaiset nuoret uskallamme puhua vanhojen puolueiden hyvävelipelistä. Me uskallamme puhua kansallismielisyyden noususta Euroopassa. Me uskallamme puhua Trumpista. Me uskallamme puhua lottien kunnianpalautuksesta. Kritiikiltä ei säästy niin suurmoskeija kuin feminismikään.

Me olemme Suomen puolustajia. Isänmaa tarvitsee puolustajiaan seuraavaksi kuntavaaleissa. Perussuomalaiset Nuoret ajaa kunnissa peruskansan asiaa: turvallisuutta, suoraa demokratiaa, kielivapautta ja toimivia peruspalveluja. On kuntien peruskorjauksen aika.

Suomea puolustavia perussuomalaisia nuoria on ehdokaslistoilla jo paljon. Tätä pääkirjoitusta laatiessani Perussuomalaisilla on jo peräti yli 500 alle 36-vuotiasta ehdokasta. Lehden julkaisuhetkellä luku on varmasti vieläkin suurempi.

Äänestämättä jättäminen on ääni vanhalle vallalle. Muista, että vanhat demaritädit ja kokoomussedät äänestävät varmasti. Et varmasti halua jättää päätösvaltaa vain heidän käsiinsä. Nuorissa on tulevaisuus, perussuomalaisissa nuorissa on perussuomalaisten tulevaisuus.

Asioita ei tapahdu. Niitä tehdään. Jokainen ääni perussuomalaiselle nuorelle kuntavaaleissa on ratkaisevan tärkeä.

Make Finland Great Again!

Toni Ahva
päätoimittaja