Perussuomalaisuuden kulta-aika koittaa

Perussuomalaisuuden kulta-aika koittaa

Olen lähiaikoina miettinyt paljon perussuomalaisen vaihtoehdon tulevaisuutta ja vaikutustamme Suomen suuntaan. Olemme päässeet yhdessä kiinni vallan ytimeen ja meistä jokainen pääsee nyt viemään nuorten ja puolueorganisaation kautta ideamme huipulle. Myös vallan ytimessä pysyminen vaatii toimimista yhdessä ja kontrastin syntymisen välttämistä. Jos etäisyys kasvaa, pakka ei pysy enää kasassa ja hälyyttävät viestit eivät tavoita vallan eri tasoilla toimivia perussuomalaisia.

Hallitustaipaleemme alku oli vaikea. Virheistä on opittu. Esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkaa lähdettiin tekemään kireämmällä otteella. Tässä vaiheessa tuloslista on jo hengästyttävän pitkä. Poliittiset vastustajamme puhuvat siitä, kuinka Suomen maahanmuuttolinja on muutettu nuivaksi. Näin suurta muutosta millään politiikan sektorilla ei varmasti ole aikoihin nähty.

Oppikuukausien aikana moni äänestäjä siirtyi katsomoon seuraamaan, mitä saamme aikaan. He tulevat takaisin, jos uskallamme tiukentaa EU- ja maahanmuuttopolitiikkaa entisestään. Moni ajattelee, että parhaimmat aikamme ovat takana päin, jytkyvaalien 19% lukemissa. Minä väitän, että meillä on kulta-aika vasta tulossa. Tulemme nousemaan paljon korkeampiin kannatuslukemiin, missä olemme koskaan aikaisemmin olleet. Mihin analyysini perustuu?

On helposti nähtävissä, että arvopolitiikassa ja globalismiajattelussa muut puolueet lähentyvät toisiaan vauhdilla. Me olemme pian ainut vaihtoehto sille suurelle hiljaiselle joukolle, joka ei uskalla uhmata kahvipöytäkeskusteluissa yhteiskunnan hegemoniaa, mutta tekee sen varmasti äänestyskopissa, kun kukaan ei ole osoittelemassa sormella.

Nouseminen Suomen suurimmaksi puolueeksi vaatii kuitenkin yhden tärkeimmän tavoitteemme nostamisen näkyvästi politiikan keskiöön. Meidän pitää alkaa ääneen vaatia eroa EU:sta, jonka tiedämme muuntuvan liittovaltioksi. Iltalehden tutkimuksessa suomalaisista 27% haluaa välittömästi ulos EU:sta – vaikka mitään Brexitin kaltaista kampanjointia ei ole edes tehty. Kuulostaa aika isolta puolueelta. Siihen päälle tulevat vielä ne EU-kriittiset prosentit, jotka lopulta kääntyvät EU-eron kannalle. Monet odottavat, mikä eduskuntapuolue Suomessa ottaa EU-eron kärkitavoitteekseen. Muualla sillä ratsastetaan jo lujaa. Ihmiset haluavat kansallisen päätöksenteon vahvistamista. Tämän tavoitteen nostamisessa perussuomalaisuuden kärkeen nuorisojärjestöllämme on näytön paikka lähiaikoina.

Sebastian Tynkkynen

Rahvaan päätoimittaja