attachment-image

Eduskuntavaalit 2019

Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU tukee eduskuntavaaleissa 2019 jäsentään Teemu Lahtista, joka on ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä ehdokasnumerolla 56.

Lahtisen vaaliteemoihin ja ajatuksiin voit tutustua hänen kotisivuillaan. Tiivistetysti ne ovat:

Maahanmuutto kuriin

Maahanmuutto kuriin ja monikultturismi hylättävä. Tulijoiden on sopeuduttava maan tapoihin. Monikultturismi on todellisuudessa rahaa nielevä riesa ja etnisiä konflikteja synnyttävä tuhoisa aate.

Suomalaisten elinvoima

Suomalaisten elinvoima päätöksenteon keskiöön. Edellytykset työhön ja toimeentuloon ja yritysten menestymiseen on turvattava. Toimiva liikennejärjestelmä on elinvoimamme perusta. Perheitä tuettava.

Turvallisuus on oikeus

Turvallisuus on jokaisen oikeus. Se kattaa suojan pahantekijöiltä, valtion vainolta ja ulkoiselta uhalta. Poliisin voimat sanavapauden vainosta rikollisten kiinniottoon. Puolustuskykyä vahvistettava.

Eduskuntavaalien 2019 ennakkoäänestys järjestetään 3.–9.4. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14.4. Ennakkoäänestyksen paikat ja aukioloajat löytyy Oikeusministeriön sivuilta. Varsinaisena äänestyspäivänä äänestäjän tulee äänestää siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin ja äänestäjälle postitse saapuneeseen ilmoituskorttiin.

Perussuomalaisilla on jokaisessa manner-Suomen vaalipiirissä täysi lista. Listoilla on myös lukuisia opiskelija- ja korkeakoulutettuja ehdokkaita. Kaikkiin puolueen ehdokkaisiin voi tutustua puolueen vaalisivuilla.