attachment-image

Eurovaalit 2019

Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU tukee eurovaaleissa 2019 jäsentään Asseri Kinnusta, joka on ehdolla numerolla 147.

Kinnusen vaaliteemoihin ja ajatuksiin voit tutustua hänen kotisivuillaan. Tiivistetysti ne ovat:

Maa

Rajatarkastukset on palautettava EU-maiden sisärajoille. Schengen-sopimuksesta on luovuttava. Päätäntävalta on pidettävä suomalaisten käsissä.

Talous

Suomen talous ei saa kärsiä muiden EU-maiden toimien takia. Uudet tukipaketit eivät tule kuuloonkaan. Suomen jäsenmaksuja on pienennettävä. Suomalaisten verorahat on käytettävä suomalaisten hyväksi.

Tuki

Jyrkkä ei EU-armeijalle. Suomen oma yleiseen asevelvollisuuteen pohjautuva kansallinen puolustus on säilytettävä. Kotimainen tuotanto on turvattava, sillä maatalous ja lähiruoka ovat huoltovarmuuskysymyksiä.

Eurovaalien 2019 ennakkoäänestys järjestetään 15.–21.5. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 26.5. Ennakkoäänestyksen paikat ja aukioloajat löytyy Oikeusministeriön sivuilta. Varsinaisena äänestyspäivänä äänestäjän tulee äänestää siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin ja äänestäjälle postitse saapuneeseen ilmoituskorttiin.

Eurovaaleissa vaalipiiri on koko maa, joten Kinnusta voi äänestää koko Suomessa. Perussuomalaisilla on täysi 20:n ehdokkaan lista. Kaikkiin puolueen ehdokkaisiin voi tutustua puolueen vaalisivuilla.