Kulttuurinen omiminen -teemabileet

Aika: 7.12.2019 klo Koko päivän

Vihervasemmisto on lanseerannut termit ”kulttuurinen omiminen” ja ”kulttuurinen appropriaatio”. Termi tarkoittaa sitä, että eri kulttuurista tuleva lainaa toiselle kulttuurille kuuluvia elementtejä, tapoja tai symboleita. Vihervasemmisto pitää tätä rasismina ja toisten kulttuurien halveksuntana.

Helsingin PS-Nuoret pitää tällaisia tulkintoja täysin absurdeina, ja siksi järjestämmekin teemabileet, joissa ideana on pukeutua jonkin toisen kulttuurin edustajaksi. Mielestämme kulttuuria ei voi ryöstää ja siksi haluammekin osoittaa kunnioitusta vieraita kulttuureita kohtaan juhlistamalla niille ominaisia piirteitä asuin ja koristein. Valitse kulttuuri jota haluat kunnioittaa, pue päälle asu, saavu paikalle ja eläydy! Paras asu palkitaan illan päätteeksi.

Tilaisuus järjestetään lauantaina 7.12. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Tilaisuus on avoin PS-Nuorten jäsenille. Jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuneille ilmoitetaan tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostitse tilaisuuden tarkka aika ja paikka.

https://docs.google.com/forms/d/1hpiIVtqOryYUhm-SNz2EdVyRjPErg-TsVvFGvGYegcA

Karttaa ei ole saatavissa