Piirivierailu Helsingissä

Aika: 14.7.2018 - 15.7.2018 klo Koko päivän

Helsingin Perussuomalaiset Nuoret kutsuu muiden piirien jäsenet viikonlopun viettoon Helsinkiin 14. -15. heinäkuuta. Helsingin piiri tarjoaa majoituksen lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville järjestön jäsenille. Majoituspaikkoja riittää 24 nopeimmalle ilmoittautuneelle. Osallistujille on varattu 24 hengen hostellihuone Sturenkadun CheapSleep-hostellista.

Lauantaina 14.7 aloitamme piirivierailun kokoontumalla Kauppatorille 10.40 Suomenlinnan lauttaa varten. Siirrymme ryhmänä Suomenlinnaan 10.50 ja 11.00 lähtevillä lautoilla. Aloitamme saarivierailun siirtymällä sotamuseo Maneesiin, johon menemme klo 12.00. Tämä on myös hyvä paikka liittyä joukkoon, mikäli saavut paikalle omatoimisesti.

Seuraavaksi on vuorossa matka sukellusvene Vesikolle ja kierros saarella. Mikäli aikaa ja haluja jää, niin käymme myös tullimuseossa retken lopussa. Pyrimme palaamaan saarelta n. 16.00 lähtevällä lautalla.

Suomenlinnan vierailun jälkeen vuorossa on vapaaehtoinen ja omakustanteinen ruokailu Ravintola Kannaksessa. Halutessaan voi ruokailla myös muualla.

Kannaksen jälkeen siirrymme loppuillaksi Mäkelänkadun saunatiloihin, jossa on luvassa saunomista ja rentoa illanviettoa.

Hostelliin on mahdollista kirjautua sisään klo 14.00 alkaen, joten halutessaan sinne voi viedä tavaransa ennen saunalle siirtymistä.

Sunnuntaina 15.7 vierailemme Kansallismuseossa. Kokoonnumme klo 12.00 Kansallismuseon edustalla. Museovierailun jälkeen viikonlopun ohjelma päättyy.

Ilmoittadu tapahtumaan Helsingin piirin toiminnanjohtajalle sähköpostiosoitteeseen teppo.marttinen@gmail.com otsikolla ”PIIRIVIERAILU ILMOITTAUTUMINEN” ja kerro tarvitsetko majoitusta. Mainitse myös mistä piiristä olet tulossa. Majoituspaikat jaetaan 24 ensimmäiselle ilmoittautumisjärjestyksessä.

Karttaa ei ole saatavissa