Itsenäisesti ajattelevat

Perussuomalaisten Nuorten politiikan voi tiivistää kahteen sanaan: Itsenäisesti ajattelevat. Emme ole perineet linjauksiamme mistään, vaan rakentaneet kaiken alusta lähtien itse ja kehitystyö jatkuu koko ajan. Jokainen jäsenemme on aina tervetullut antamaan panoksensa Perussuomalaisten Nuorten politiikan kehittämiseen ja tämä uudistettu periaateohjelma puhuu sen puolesta.

Ensimmäinen periaateohjelma tarjosi erinomaisen pohjan päivitystyölle, jossa oli mukana yli 100 nuorta. Yhdessä määrittelimme uudelleen, mitkä ovat ne ydinperiaatteemme, joista pidämme kiinni. Kaikkien lukujen sovellukset nousevat itsenäisyydestä, oli kyse luonnonvaroista, puolustuksesta tai vaikkapa koulutuksesta.

“Elävä kansallinen yhteistunto on ollut voimamme taistelujen melskeessä rintamilla ja rintamien takana. Se on edelleen luotettavin voimanlähteemme tulevaisuudessa” — Kyösti Kallio

Tarkoituksenamme on kertoa avoimesti lähtökohtamme ja sanoa linjauksemme suoraan. Tämä siksi, että haluamme tarjota suomalaiseen politiikkaan vaihtoehdon ja selkeitä tavoitteita, joita kohti jokainen mukaamme tuleva osaisi kulkea. Meitä ei kiinnostaa houkutella epämääräisellä politiikalla eri suuntaan kulkevia tallaajia, sillä yhteisestä matkanteosta tulee muuten mahdotonta.

Periaateohjelman täydennykseksi PS-Nuorilta on ilmestynyt useita poliittisia ohjelmia, jotka syventävät näkemyksiämme tiettyihin aihepiireihin. Poliittisiin ohjelmiin pääset tutustumaan täältä.

Lue lisää: Kannattavaa opiskelua kaikissa elämäntilanteissa