attachment-image

Hallituksen hajoaminen on kokoomuksen syy

 

Perussuomalaiset Nuoret on tyrmistynyt Juha Sipilän ja Petteri Orpon ilmoituksesta hajottaa hallitus perussuomalaisten puheenjohtajan vaihtumisen seurauksena. Jokainen puolue on sitoutunut noudattamaan samaa hallitusohjelmaa, mutta tosipaikan tullen etenkin kokoomus paljasti todellisen karvansa.

Kokoomuksessa ei näemmä kunnioiteta länsimaisia arvoja. Yksi länsimaisten arvojen tukipilari on demokratia ja sen kunnioittaminen. Perussuomalaiset olivat valmiita jatkamaan hallituksessa ja tekemään työtä isänmaan eteen. Valitettavasti kokoomukselle ei tähän tahtotilaa löytynyt. Meillä sovitusta pidetään kiinni – toisin kuin kokoomuksessa ”, sivaltaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

Perussuomalaiset Nuoret kunnioittaa demokratiaa ja seisoo yhdessä valitun puoluejohdon takana. Järjestö näkee, että hallituspuolueet tekevät opportunistista puoluepolitiikkaa isänmaan kustannuksella. Moni suomalaiselle tärkeä hanke jää nyt toteutumatta.

Kokoomus on valmis myymään jopa omat kirjauksensa hallitusohjelmaan kerätäkseen irtopisteitä arvoliberaalilta vihervasemmistolta. Nykyistä hallitusohjelmaa noudattamalla läpi olisivat menneet alkoholilain uudistus ja vastuullinen taloudenpito. Sen sijaan häikäilemätön opportunismi voitti maalaisjärjen ja vastuunkannon. Tämä valinta on häpeällinen itseään isänmaalliseksi kutsuvalle kokoomukselle”, julistaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

 

Lisätietoja:

Samuli Voutila

puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi

 

Tiina Ahva

2. varapuheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret

050 434 6920

tiina.ahva@ps-nuoret.fi