Perussuomalaiset Nuoret ratsastaa pakkoruotsilla eduskuntaan

Hufvudstadsbladetin mukaan keskusta haluaa koota suurimmat puolueet keskustelemaan pakkoruotsin käsittelystä vaalikampanjoissa. Puoluesihteeri Timo Laaninen toivoo, että eduskuntaan ei yritettäisi ratsastaa pakkoruotsilla.

Keskustan järjestämä puoluekartelli häpäisee länsimaalaisen demokratian, johon ei sovi vaalikeskustelun minkäänlainen ennaltamäärääminen. Puheenjohtaja Mari Kiviniemen uusi ja avoin keskusta muistuttaa vahvasti Matti Vanhasen vanhaa ja sulkeutunutta.

Kansan äänen unohtaminen ei ole keskustalle harvinaista – opetusministeri Johannes Virolainen sopi kulissien takana Rkp:n kanssa pakkoruotsista 1970-luvun peruskoulu-uudistuksessa. Siitä lähtien suomalaiset ovat saaneet maistaa pakkoruotsin karvasta kalkkia.

Perussuomalaiset Nuoret uskoo, että ensi vaaleissa eduskuntaan nousee ennätyksellisen paljon nuoria, kieliopintojen valinnanvapautta kannattavia ehdokkaita. Uuden sukupolven myötä pakkoruotsin loppu on vain ajan kysymys – mitä nopeammin, sen parempi.

Perussuomalaiset Nuoret vaativat jo vuonna 2009, että Suomesta tehdään virallisesti yksikielinen maa. Nykyinen kielilainsäädäntö ei vastaa kansalaisten todellista tahtotilaa – tutkimusten mukaan valtaosa suomenkielisistä ja merkittävä osa ruotsinkielisistä haluaisi luopua pakkoruotsista.

Perussuomalaiset Nuoret ratsastaa eduskuntaan pakkoruotsilla, koska se on kansan tahto. Rkp:n kanssa tehtävien lehmänkauppojen aika on ohi ja kansanvallan aika on alkanut.