Tiedote: Perussuomalaiset Nuoret aloittaa tänään #tyttö_poika -sukupuolikampanjan

Me olemme erilaisia

Perussuomalaiset Nuoret aloittaa tänään #tyttö_poika -sukupuolikampanjan
Perussuomalaisten Nuorten tiedote
Julkaisuvapaa

Perussuomalaiset Nuoret haluaa kehottaa suomalaisia sukupuolivallankumoukseen – vastoin feminismin pyrkimyksiä kyseenalaistaa sukupuolet. Itsensä kieltämisen sijaan jokainen voi olla ylpeästi sitä, mitä on.

Sukupuolineutraalin yhteiskunnan idea lähtee siitä valheesta, että sukupuolten välillä ei olisi eroja ja että tyttöjen ja poikien pitäisi olla kiinnostuneita samoista asioista. Jostain syystä kuitenkin selviä suuntautumiseroja löytyy. Näitä eroja yritetään poistaa väkisin esimerkiksi työelämässä ja politiikassa asettamalla kiintiöitä, jotta tilanne saataisiin “tasapainoon”. Yhteiskunta ei kuitenkaan ole tasapainossa silloin, kun ulospäin näyttää siltä, että naisia ja miehiä kiinnostaa yhtä paljon tehdä samoja asioita, vaan silloin, kun he voivat tehdä, mitä haluavat. Kannatamme kaikenlaisten kiintiöiden heittämistä historian romukoppaan.

– Sukupuolten erot tulevat esille myös kouluissa. Tutkimusten mukaan pojat eivät menesty, motivoidu ja opi lukemaan yhtä hyvin nykyisen kaltaisessa peruskoulussa kuin tytöt. Kyllä, tässä juuri vertasin tyttöjä ja poikia keskenään ja totesin, että erot näkyvät peruskoulussa. Jos me myös tunnustaisimme avoimesti nämä erot, voisimme tehdä koulusta monipuolisemman oppimisympäristön, jossa huomioitaisiin paremmin myös poikien tarpeita, toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

– Luokittelu kahteen erilaiseen sukupuoleen on hyvin selkeä ja määrittyy suoraan geeneistämme. Kaikki meistä ovat yksilöitä, mutta viimeistään perimä kertoo, kumpaa sukupuolta olemme. Saamme isältä joko Y- tai X-kromosomin sekä äidiltä X-kromosomin. Näitä XY- tai XX-rakennuspalikoitaan ei kukaan ihminen voi kieltää eikä muuttaa, vaikka leikkauttaisi ulkoista olemustaan plastiikkakirurgian avulla millaiseksi tahansa, toteaa biotekniikkaa opiskeleva varapuheenjohtaja Tiina Palovuori.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä sukupuolten kyseenalaistaminen hämmentää nuoria, ja järjestö kehottaa kasvattajia ja vanhempia olemaan laittamatta lapsiaan tällaisten trendivirtausten kokeiksi.

Kumpaa sukupuolta sinä olet, ja mitä se sinulle merkitsee? Osallistu keskusteluun käyttämällä hashtagia #tyttö_poika. Kampanjaa varten julkaistut snapback-lippikset löydät nettikaupastamme ja somekuvia lisätään tähän kansioon.

Lisätiedot:

Sebastian Tynkkynen
Puheenjohtaja
Perussuomalaiset Nuoret
p. 0400 988960

Tiina Palovuori
2. varapuheenjohtaja
p. 050 4346920