Keski-Suomen PS-Nuorten syyskokous 2019

Aika: 7.12.2019 klo 14:00 - 23:55
Paikka: Kielo Office Solutions Ylistönmäki / Kokoustila & Sauna Ylistönmäentie 31

Hyvä Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n jäsen!

Kutsumme sinut sääntömääräiseen syyskokoukseemme 7.12.2019 osoitteeseen Ylistönmäentie 31, 40500 Jyväskylä. Syyskokous alkaa kello 14, jonka jälkeen kokous- ja saunatilat ovat käytettävissämme aina kello 24 asti.

Klo 14:00 aloitetaan päivä piirin varsinaisella syyskokouksella, jossa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi Keski-Suomen Perussuomalaisten Nuorten edustajan valinta Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri ry:n hallitukseen sekä muut esille tulevat asiat.

Varsinaisen kokouksen ja koulutuksen välissä Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri ry:n edustajat tuovat tervehdyksensä kokousväelle.

Klo 17:00 piirikummimme Oskar Viding pitää koulutusta kuntavaaleista.

Koulutuksen jälkeen vapaata keskustelua ja saunomista klo 24 saakka. Tarjolla on koko päivän kahvia ja pientä naposteltavaa sekä illemmalla tilaamme pizzaa. Tilasta löytyy pyyhkeitä, joten et tarvitse mukaan kuin itsesi. Mukaasi voit toki ottaa myös omia virvokkeita ja eväitä.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, kysy ihmeessä lisää piirin Facebook-sivuilta tai soita 040 668 3216, Joni Frisk.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,
Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallitus

Ote Keski-Suomen Perussuomalaisten Nuoret ry:n säännöistä:

9§ VARSINAISET PIIRIKOKOUSTEN ASIAT
Syyskokouksessa käsitellään ainakin seuraavat asiat:

1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle
6. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
7. valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat tai yksi tilintarkastaja, varatilintarkastaja sekä yksi toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
8. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Kartta latautuu...