Perussuomalaisia Nuoria löytyy joka lähtöön. Se on ok, sillä aate yhdistää. Tule mukaan toimintaan Pirkanmaan piirissä!

Liity jäseneksi nyt!

Pirkanmaan Perussuomalaiset Nuoret

Yhdistyksemme järjestää toimintaa ja toimii verkostona perussuomalaisesta politiikasta kiinnostuneille nuorille. Pirkanmaalla järjestetään paljon keskusteluiltoja ja tapahtumia, ja osallistumme aktiivisesti alueen muihin nuorisotapahtumiin. Tarjoamme helpon mahdollisuuden tehdä politiikkaa, vaikuttaa ja verkostoitua. Päämääränämme on vahvistaa Suomen nuorten demokraattisia vaikutusmahdollisuuksia, lisätä yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja edistää sekä kansalaisten että alueiden välistä tasa-arvoa. Olemme koko maakunnan järjestö, ja sekä isojen että pienten kuntien nuorten puolella. Toimimme Perussuomalaiset Nuoret -kattojärjestön alla, yhtenä osana maanlaajuista nuortenliikettä.

Toimintaamme pääsee nopeasti sisälle – halusitpa sitten keskusteluporukkaan, tapahtumatiimiin tai hallituksen jäseneksi. Mukaan tuleminen on helppoa ja vaivatonta, ja iloitsemme jokaisesta uudesta jäsenestä.

Katso kaikki uutiset
Pirkanmaan Perussuomalaiset Nuoret vaatii Tammelantorin parkkipaikkojen säilyttämistä. Parkkipaikkojen vähentyminen… t.co/goJS7jgZqD