Tahtoisitko mukaan?

Oletko 15-35 -vuotias ja kiinnostunut poliittisista aihepiireistä? Tunnetko, että tässä maassa asiat ei ole niinkuin haluaisit? Mikäli koet, että Perussuomalaisten Nuorten periaatteet vastaavat omia näkemyksiäsi, suosittelemme kokeilemaan tuoda omaa panosta mukaan tehdäksesi Isänmaasta parempaa.

Perussuomalaiset Nuoret on valtakunnallinen ja Suomen itsenäisin nuorisojärjestö, jonka Pohjois-Savon piirissä olemme me, Pohjois-Savon Perussuomalaiset Nuoret. Paikallistason toiminnalla pyrimme edistämään itsenäisesti ajattelevien nuorten asioita Pohjois-Savossa, unohtamatta valtakunnallisen kattojärjestön toimintaa, jossa olemme aktiivisesti mukana.

Jos olet kiinnostunut, olet tervetullut käymään avoimissa tapahtumissamme kysymässä lisää. Pidämme niin avoimia jäseniltoja, keskusteluilta Sawottaa, toritapahtumia kuin retkiäkin. Ihmiset meillä eivät olet sen kummempia kansalaisia kuin muutkaan. Voit seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä. Pidämme jatkuvasti keskusteluverkostoja käynnissä jäsenten välillä, joten kun politiikan kentillä jotain tapahtuu, et jää mistään paitsi.

Meillä voit olla mukana juuri sellaisella osallistumisaktiivisuudella kuin haluat. Järjestötoiminta on muutakin kuin vain valtuustosaleissa istumista. Kaikki eivät edes pyri sinne asti. Voit olla mukana vaikkapa ihan rennosti vain tapahtumissamme huastelemassa.

Suosittelemme lopuksi liittymistä meihin, että pääset kunnolla vauhtiin.