Kesäpäivät 2017

Perussuomalaisten Nuorten perinteiset kesäpäivät järjestetään 21.-23.7.2017 Joutsassa, Pekkasten leirikeskuksessa. Luvassa on mahtavaa yhdessäoloa, saunomista, kisailua, politiikkaa ja taatusti loistavaa seuraa. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut konkari – tule sinäkin mukaan legendaarisille kesäpäiville!

Leirin omavastuuosuus on 30 euroa sisältäen majoituksen, ruokailun ja ohjelman. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella.

MATKOISTA: Kesäpäivien ohjelma alkaa perjantaina 21.7. klo 19 ja päättyy sunnuntaina 23.7. viimeistään klo 14. Joutsan linja-autoaseman ja leirikeskuksen välillä järjestetään yhteiskuljetuksia noina aikoina tarpeen mukaan. Joutsaan taas pääsee helposti ja edullisesti esimerkiksi Jyväskylästä liikennöivällä Onnibussilla – kannattaa varata liput heti! Perille voi tulla myös omalla autolla.

RUOKAILUISTA: Kesäpäivillä tarjotaan perjantaina iltapalaa, lauantaina päivän ateriat sekä sunnuntaina aamiainen ja lounas. Illan grillausta varten kannattaa ottaa mukaan omaa makkaraa: paikalla on jääkaappi yhteiskäyttöön. Myös välipaloja ja virvokkeita voi varata mukaan. Leirikeskuksen lähin kauppa sijaitsee kolmen kilometrin päässä Joutsan keskustassa.

MAJOITUKSESTA: Ota mukaan omat petivaatteet (lakanat tai makuupussi sekä tyynyliina) sekä kaikki muu sellainen, mitä nyt viikonlopun aikana reissussa tarvitsee. Erityismainintana pyyhe on hyvä olla mukana, sillä leirikeskuksessa on uimaranta.

Pidetään mahtavat kesäpäivät!