Lukupiiri

Aika: 13.6.2012 klo 17:00 - 18:00
Paikka: Puoluetoimisto Yrjönkatu 8-10

Nautitko lukemisesta? Innostutko poliittisesta keskustelusta ja erilaisista mielipiteistä? Haluaisitko kuulla, mitä muut miettivät samasta kirjasta? Lukupiirissä ruoditaan suomalaista ja ulkomaista poliittista kirjallisuutta. Lukupiiriin saat tulla vaikka istumaan ja kuuntelemaan, mutta jos olet muualta Suomesta, ei hätää – lukupiiri toimii myös sähköpostilistan kautta, joten kaikki halukkaat voivat osallistua keskusteluun.

Kokoonnumme kerran kuussa pääkaupunkiseudulla ja sähköpostilistan kautta keskustelu on käynnissä jatkuvasti. Lukupiiriin vetäjinä toimivat nuorisojärjestön puheenjohtaja Simon Elo ja Helsingin piriin toiminnanjohtaja Samuli Voutila. Lukupiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Lukupiirin ensimmäinen lukukirja oli John Stuart Millin Vapaudesta. Toinen luettava teos oli Niccolo Machiavellin Ruhtinas ja kolmas Pekka Ervastin ja Timo Haapalan Mäntyniemen pesänjakajat. Neljäntenä luettiin klassikko Tamminiemen pesänjakajat, viidentenä Timo Soinin Maisterisjätkä ja kuudentena Hiski Haukkalan Suomen muuttuvat koordinaatit. Seuraavan kerran tapaamme Helsingissä puoluetoimistolla keskiviikkona 15.5. klo 17 alkaen (Yrjönkatu 8-10 B, 6 krs.). Käsiteltävä teos on Jean-Jaques Rousseuan klassikko Yhteiskuntasopimuksesta.

Ilmoittautuminen: simon.elo[at]ps-nuoret.net, p. 0400 988960.

Kerro ilmoittautumisviestissä nimesi, ikäsi, paikkakuntasi ja sähköpostisi, jonka haluat lisättäväksi lukupiirin sähköpostilistaan. Voit myös antaa palautetta poliittisista kirjoista, joita haluat lukupiirissä käsiteltävän. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kartta latautuu...