PS Nuorten kevätkokous ja Turkistarhaus 2020 -seminaari

Aika: 27.4.2013 - 28.4.2013 klo 15:00 - 18:00
Paikka: Hotelli Seurahuone Torikatu 24

Tervetuloa Perussuomalaiset Nuoret ry:n kevätkokous- ja seminaariviikonloppuun Kokkolaan 27.-28.4.

Kevätkokous järjestetään lauantaina 27.4. klo 15 alkaen Hotelli Seurahuoneella (Torikatu 24). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Myöhemmin ohjelmassa on illallinen ja rentoa yhdessäoloa. Kokous ja illallinen ovat järjestön jäsenille avoimia ja jokaisella jäsenellä on äänioikeus.

Sunnuntaina jatketaan samoissa tiloissa klo 12-15 Turkistarhaus 2020 -seminaarin ja paneelikeskustelun merkeissä. Paneelikeskustelun juontaa puheenjohtaja Simon Elo. Puhujina ja panelisteina toimivat Marko Meriläinen (tarhaaja, STKL:n hallituksen jäsen), Roope Kanninen (Animalia) ja Marja Tiura (STKL:n toiminnanjohtaja). Tilaisuus on yleisölle ja medialle avoin. Paikalla on kahvitarjoilu ja pientä suolaista.

Hotellista on varattu kevätkokoukseen sekä seminaariin osallistuville, Perussuomalaisten Nuorten jäsenille, 40 paikkaa huoneisiin. Järjestö kustantaa yöpymisen nopeimmille. Ilmoittautumiset 17.4. mennessä toiminnanjohtaja Heikki Tammiselle vain sähköpostitse: heikki.tamminen[at]ps-nuoret.fi. Ilmoittautuminen on sitova – jos henkilö ilmoittamatta jättää saapumatta hänelle varattuun majoitukseen, varaa yhdistys mahdollisuuden laskuttaa turhan varauksen kulut kyseiseltä henkilöltä.

Kartta latautuu...