PS Nuorten syyskokous ja Suomen kasvun eväät -talousfoorumi

Aika: 2.11.2013 - 3.11.2013 klo 15:00 - 21:00
Paikka: Hotel Scandic Asema-aukio

Perussuomalaisten Nuorten syyskokous ja talousfoorumi Suomen kasvun eväät pidetään Uudellamaalla Järvenpäässä, Hotel Scandicissa (Asema-aukio) 2.-3.11.

Sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 2.11. klo 15 alkaen. Kokouksessa muun muassa tehdään päätös järjestön uusista säännöistä ja valitaan nuorisojärjestön puheenjohtaja, pääsihteeri, toiminnanjohtaja ja hallituksen jäsenet kalenterivuodelle 2014.

Talousfoorumi ”Suomen kasvun eväät” pidetään sunnuntaina 3.11. klo 12-15.

Alustajat:

Simo Hiilamo, Eurofacts Oy, Suomen ja Venäjän kauppasuhteet

Kaj Turunen, kansanedustaja, talousvaliokunnan jäsen, Perussuomalaisten ja henkilökohtainen näkemys Suomen taloudellisesta tulevaisuudesta

Juha Mustonen, MTV Median internet- ja kuluttajaliiketoiminnan jakelujohtaja, media-alan murros

Kari Häyrinen, Finpron toimitusjohtaja, suomalaisten yhtiöiden kansainvälistyminen ja Invest in Finland -hanke

Alustusten jälkeen on neljän suuren puolueen nuorisojärjestöjen paneeli, johon ottavat osaa Simon Elo (ps), Henri Heikkinen (kok), Joona Räsänen (sd) ja tuleva keskustanuorten uusi puheenjohtaja.

Tilaisuuksissa on kahvi- ja sämpylätarjoilu. Mahdolliset muut ruokailut ovat omakustanteisia.

Perussuomalaiset Nuoret varaa kokousviikonloppuun osallistuville 20 kpl kahden hengen huoneita. Ilmoittautuminen on sitova ja majoitukseen ilmoittautuvan on osallistuttava syyskokoukseen ja talousfoorumiin. Ilmoittaudu 18.10. klo 15 mennessä. Määräajan päättymisen jälkeen peruuttavalta peritään peruutusmaksu, paitsi lääkärintodistusta vastaan.

Toivottavaa on, että jokainen osallistuja lähettää itsestään kasvokuvan ja pienen esittelytekstin, jossa olisi maininta mahdollisesta ehdokkuudesta luottamustehtäväpaikkaan, käsiohjelmakirjaa varten.

Ilmoittautumisia vastaanottaa ja lisätietoja antaa pääsihteeri Suvi Karhu, sihteeri(at)ps-nuoret.fi

Tervetuloa mukaan!

Kartta latautuu...