Vapaussota-tapahtuma Helsingissä

Aika: 16.5.2018 klo 18:00 - 19:05
Paikka: Hietaniemen hautausmaa Hietaniemenkatu 20

16.5.2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Suomen armeija voitti vapaussodan. Silloin myös Suomen armeija marssi Helsinkiin ylipäällikkö Mannerheimin johdolla. Kattojärjestö järjestää valtakunnallisen tapahtuman vapaussodan päättymisen kunniaksi keskiviikkona 16.5. Helsingissä. Kannustamme kaikkia piirejä ja niiden jäseniä saapumaan paikalle.

Kokoonnumme kello 18:00 Hietaniemen hautausmaalla. Käymme Mannerheimin haudalla ja laskemme myös aatteensa puolesta kaatuneiden haudalle seppeleen. Puhujina tapahtumassa toimivat varapuheenjohtajat Jessica Vahtera ja Liina Veronica Isto. Tilaisuus päättyy arviolta kello 19:05. Tämän jälkeen jatkamme Helsingin piirin ryhtiliikkeeseen ravintola Kannakseen.

Vaatetus on osallistujille vapaa, mutta suosittelemme miehille pukua ja naisille arvokasta pukeutumista. Puoluetunnusten käyttö tilaisuudessa on kielletty. Kaakkois-Suomen piirin tekemiä vapaussodan muistomitalin nauhoja on sen sijaan ehdottaman suotavaa käyttää tapahtumassa. Kattojärjestö jakaa osallistujille ne ennen Mannerheimin muistomerkkiä.

Nähdään Helsingissä!

Kartta latautuu...