Maahanmuuttopoliittinen ohjelma julkaistu

kuvitus

Perussuomalaisten Nuorten mielestä suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa on kehitettävä voimakkaasti. Järjestö on laatinut Suomen poliittisista nuorisojärjestöistä laajimman maahanmuuttopoliittisen ohjelman, johon on koottu keskeiset tavoitteet maahanmuuttopolitiikan uudistamiseksi.

Maahanmuuton kustannukset Suomelle ovat uusimman laaja-alaisen tutkimuksen mukaan vähintään 700 000 000 euroa joka vuosi. Maahanmuutto ei ole luonnonmullistuksen kaltainen ilmiö, jonka on vain annettava tapahtua. Päinvastoin kansainvälistä muuttoliikettä on täysin mahdollista säädellä vastaanottavan yhteiskunnan tarpeet ja vastaanottokyky huomioiden.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä Suomen lähtökohdaksi on palautettava maahanmuuttajia auttamisperusteella otettaessa se, että kyseessä on väliaikainen ratkaisu, ja tilanteiden ratkettua ihmiset palautetaan välittömästi takaisin kotimaihinsa.

Ohjelmassa myös vastataan monikulttuurisuuden asettamiin haasteisiin ja esitetään yhteiskuntamme arvojen vastaisten käytäntöjen kieltämistä, kuten esimerkiksi burkien ja niqabien käyttöä ja lasten ympärileikkausta ei-lääketieteellisin perustein. Yhteiskuntapolitiikan suunnittelun kehittämiseksi Perussuomalaiset Nuoret esittää, että esimerkiksi joka viides vuosi suoritettaisiin maamme etnisestä jakaumasta erillinen väestönlaskenta.

Tutustu laajaan ohjelmaamme ja tavoitteisiimme täällä.

Julkaistu 13.4.2015 klo 06:15