attachment-image

Feministipropaganda ei pure -Epäneutraalia sukupuolikirjaa tilattu runsaasti yläkouluihin

Perussuomalaiset Nuoret lähetti helmikuussa yli 500 Epäneutraalia sukupuolikirjaa yläkouluihin. Kirja tarjoaa vaihtoehdon feministipropagandalle, jota yläkouluissa aletaan toteuttamaan nigerialaisen Chimamanda Ngozi Adichien Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä -kirjan myötä.

Kampanjamme on ollut onnistunut, sillä useat koulut ovat tilanneet näytekappaleen saatuaan kirjaa lisää kouluihinsa. Olemme joutuneet painamaan tuhansia kirjoja lisää kouluille lähetettäväksi”, toteaa projektin vastuuhenkilö Jarmo Keto, joka on myös valtion tasa-arvoasiain neuvottelukunnan TANEn miesjaoston puheenjohtaja.

Toimitamme mieluusti kirjaa lisää kouluihin. On hyvä, että kouluissa keskustellaan aidosti tasa-arvosta, ilman että tarjotaan vain yksipuolinen feministinen näkemys siitä. Nykypäivän feminismi ei edistä tasa-arvoa, ja oppilaiden on se asia syytä myös tiedostaa”, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila jatkaa.

Perussuomalaiset Nuoret haluaa edistää yhteiskunnassa aitoa keskustelua tasa-arvosta. Sen vuoksi opettajilla tulee olla mahdollisuus tarjota oppilaille erilaisia näkemyksiä tasa-arvokeskusteluun. Tähän ajatushautomo Suomen Perustan Epäneutraali sukupuolikirja soveltuu loistavasti.

Epäneutraalia sukupuolikirjaa voi edelleen tilata kouluille ottamalla yhteyttä osoitteeseen tilaus@ps-nuoret.fi. Lisäksi kirjaan voi tutustua ajatushautomon verkkosivuilla.

 

Lisätietoja:

Samuli Voutila

puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret ry

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi

 

Jarmo Keto

projektin vastuuhenkilö

jarmo@jarmoketo.fi

045 130 4640