Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset hyväksyttiin PS-Nuorten järjestöjäseneksi

Julkaistu 27.7.2014 klo 20:43

PS-Nuoret aloittivat viime vuonna voimakkaan panostamisen korkeakoulupolitiikkaan. Korkeakoulupoliittinen työryhmä laati koulutuspoliittisen ohjelman yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin, ja ensimmäinen edustaja saatiin vihdoin läpi edustajistovaaleissa. Myös Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset (HAPSU) käynnisti toimintansa uudelleen viime vuoden lopussa ja haki järjestöjäsenyyttä PS-Nuorista. 25.-27.7.2014 pidetyillä Kesäpäivillä ensimmäistä kertaa historiassa kokoontunut PS-Nuorten edustajisto pääsi heti käsittelemään jäsenyysasian. HAPSU:n puheenjohtaja Teemu Lahtinen kommentoi tuoreeltaan edustajiston hyväksymispäätöstä:

– Olen tyytyväisenä seurannut edustajiston ensimmäistä kokousta ja sen asiantuntevaa ja vastuullista otetta. Kyseessä ei ole mikään kumileimasin, vaan asioita huolellisesti punnitseva päätöselin. Nämä seikat antavat hyväksymispäätökselle suuren arvon. PS-Nuoret menee voimalla eteenpäin.”

Lahtinen pitää Perussuomalaisten järjestötoiminnan laajentumista koulutuspolitiikassa tärkeänä:

– Ensimmäisen opiskelijajärjestön ja samalla ensimmäisen jäsenjärjestön hyväksyminen avaa tietä kasvuun niin järjestönä kuin myös painoarvossa. Vastustajillemme perussuomalaisten kasvu myös akateemiseen maailmaan on kauhistus ja sehän viihdyttää meitä.

Voit seurata HAPSU:n tiedotusta Twitterissä: @HYHAPSU