Kansalliskonservatiivinen Rahvas ei jätä lukijaansa kylmäksi

Rahvas 1/2013

Perussuomalaiset Nuoret julkaisee vuodenvaihteessa ensimmäisen numeron uutta kansalliskonservatiivista aikakauslehteä, joka on saanut nimen ”Rahvas”.

”Rahvas kuvastaa kansallismielistä ja maanläheistä suhtautumistamme suomalaisiin ja suomalaisuuteen. Annamme sanalle myönteisen poliittisen merkityksen. Rahvas eli tavallinen kansa on maamme selkäranka, jonka laajalle joukolle demokratiassa valta kuuluu,” kertoo päätoimittaja ja Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo.

Oma lehti vahvistaa järjestön itsetuntoa ja levittää laajalti viestiä. Lehti on luonteva jatko viestinnälliselle kehitystyölle, joka alkoi järjestön uudesta periaateohjelmasta ja nettisivuista. Perussuomalaiset Nuoret loi kansalliskonservatiivisen aikakauslehden, jolle on Suomessa tilausta, kun valtamedia on pääsääntöisesti liberaalia, oli sitten kysymys arvoista, sosiaalikysymyksistä tai maahanmuuttopolitiikasta. Rahvasta ei ole tarkoitettu vain nuorille, vaan kaikenikäisille lukijoille. Rahvasta lukeakseen ei tarvitse olla minkään puolueen tai järjestön jäsen.

”Toivomme, että Rahvaassa olevat kirjoitukset herättävät yhteiskunnallista keskustelua. Suomea  vaivaa yhden totuuden kulttuuri. Rahvas haluaa antaa suomalaisille näkökulman, jota muut viestimet eivät tarjoa,” lupaa päätoimittaja Elo.

Vuodenvaihteessa julkaistavassa ensimmäisessä Rahvaassa on muun muassa Jussi Halla-ahon yllätyksellinen henkilöhaastattelu, keskustelua herättävä artikkeli Ruotsin kansankodin alasajosta ja Timo Soinin kolumni, jossa Perussuomalaisten puheenjohtaja muistelee aikojaan nuorisojärjestössä ja kertoo näkemyksiään nuorten poliittisesta aktiivisuudesta.

 

Rahvas ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on Perussuomalaisten Nuorten jäsenille maksuton. Painettua lehteä voi tilata kotiin tai lahjatilauksena 19 euron vuosihintaan (neljä numeroa) kätevästi verkkokaupastamme.