Krista Bister PS-Nuorten järjestösihteeriksi!

Perussuomalaisten Nuorten järjestösihteeriksi haki monta innokasta nuorta. Kiitämme kaikkia hakijoita ja olemme erittäin iloisia siitä, että meidän joukossamme on niin intohimoisesti järjestöömme suhtautuvia nuoria.

Valintamme osui tällä kertaa helsinkiläiseen Krista Bisteriin. Krista on ollut Perussuomalaisissa Nuorissa vuodesta 2013 asti ja kuvailee itseään aikaansaavaksi ja positiiviseksi. Uusi järjestösihteerimme on 27-vuotias politiikkaa ja liikuntaa harrastava matkailualan perustutkintoa opiskeleva nainen. Järjestösihteerin tehtävät alkavat Kristalla 1.4.2018.

”Olen todella innoissani saadessani Kristan meille töihin! Uskon Kristan kykyihin ja ihailen hänen visuaalista osaamista. Ihana, kun saadaan osaava ihminen tiimiin mukaan!” Pääsihteeri Marika Sorja riemuitsee.

 

”Mahtavaa päästä työskentelemään aatteen hyväksi ja saada jälleen uusi näkökulma järjestömme toimintaan. Olen ehtinyt työskennellä monenlaisissa hommissa elämäni aikana, mutta yksikään työ ei ole ollut näin lähellä sydäntä kuin nyt starttaava järjestösihteerin tehtävä! Tartun ilolla ja innolla uuteen tehtävääni ja teen parhaani, että olen saamani luottamuksen arvoinen.” 

 – Krista Bister, järjestösihteeri