attachment-image

Liina Isto on valittu Rahvas-lehden uudeksi päätoimittajaksi

Perussuomalaisten Nuorten hallitus on valinnut Liina Iston järjestön kansalliskonservatiivisen Rahvas-lehden uudeksi päätoimittajaksi. Hakuaika päätoimittajan virkaan oli elokuussa 2017. Hyviä hakijoita oli useita, ja heidän joukostaan päädyttiin Istoon.

” Hakijoissa oli monta hyvää ehdokasta ja valinta heidän välillään oli vaikea. Liina kuitenkin teki suurimman vaikutuksen hakijoista ja olen tyytyväinen, että saamme osaavan ja ahkeran ihmisen Suomen kansalliskonservatiivisemman aikakausilehden johtoon. toteaa nuorisojärjestön puheenjohtaja Samuli Voutila.

 Liina Isto on 22-vuotias Englantilaisen koulun lukiosta valmistunut ylioppilas, joka aloitti tänä syksynä journalismiopinnot Turun ammattikorkeakoulussa. Hän on toiminut Helsingin piirihallituksessa ja on Perussuomalaisten Nuorten hallituksen varajäsen. Istolla on aikaisempaa kokemusta Rahvaaseen kirjoittamisesta. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi ja ensimmäinen hänen toimittamansa numero ilmestyy ennen valtakunnallista syyskokousta.

Olen hyvin kiitollinen hallituksen luottamuksesta! Minulla on paljon juttu- ja kehitysideoita lehteä varten, enkä malta odottaa, että saan koota lehtityöryhmän ja tarttua toimeen. Olen syvästi kiintynyt PS-Nuoriin ja on kunnia vastata järjestön julkaisusta”, intoilee lehden uusi päätoimittaja Liina Isto.

Järjestön lehden ensisijainen tehtävä on lisätä yhtenäisyyttä PS-Nuorten välillä ja houkutella osallistumaan toimintaan. Olisi hyvä, jos jäsenet ja piirit näkyisivät lehdessä aiempaa enemmän. Rahvas oli mainio jo entuudestaan, mutta siitä on mahdollista kehittää entistä parempi”, Isto jatkaa.

 

Lisätietoja:

Liina Isto

päätoimittaja, Rahvas

044 0461234

liinaveronica@outlook.com

 

Samuli Voutila

puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret ry

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi