attachment-image

Perussuomalaiset Nuoret mukaan Nuorten Vapaa Pohjola ryhmään

Perussuomalaiset Nuoret on päättynyt liittyä Nuorten Pohjoismaiden Neuvostoon perustettavaan Vapaa Pohjola ryhmään. Päätöksen asiasta teki Perussuomalaisten Nuorten edustajisto kokouksessaan. Järjestö tulee olemaan ryhmän puheenjohtajana vuosina 2017-2018. Muita jäsenjärjestöjä ovat Ruotsidemokraattinuoret ja Tanskan kansanpuolueen nuoret

Olen erittäin tyytyväinen, että saamme perustettua vihdoin ryhmän Nuorten Pohjoismaiden Neuvostoon. Olemme keskisuuriryhmä siellä ja painoarvomme sitä myöten suuri. On kunnia päästä tekemään yhteistyötä pohjoismaalaisten ystäviemme kanssa. Tanskalaisten kanssa yhteistyö on ollut antoisaa jo vuosia ja sitä se tulee olemaan myös ruotsalaisten kanssa”, iloitsee Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

Vapaa Pohjola ryhmä tulee ajamaan tiukkaa maahanmuutto- ja rajapolitiikkaa Pohjoismaiden Nuorten Neuvostossa. Lisäksi ryhmä katsoo tärkeäksi vapaaehtoisen maanpuolustuksen tiivistämisen Pohjolassa.

Ryhmän hallitus koostuu kolmesta jäsenestä. Puheenjohtajana toimii Samuli Voutila (ps-nuoret), varapuheenjohtajana Christian Bulow (Tanskan kansanpuolueen nuoret) ja sihteerinä Gabriel Kroon (ruotsidemokraatti nuoret).

 

Lisätietoja:

Samuli Voutila

puheenjohtaja, Nuorten Vapaa Pohjola ryhmä

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi