attachment-image

Perussuomalaiset Nuoret tukee demokraattisesti valittua puoluejohtoa

Nuorisojärjestön puheenjohtajana olen äärimmäisen pettynyt sekä pahoillani siitä, että aateveljikseni ja –siskoikseni luulemani henkilöt ovat pettäneet äänestäjämme sekä aatteemme”, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila toteaa.

Perussuomalaiset ja Perussuomalaiset Nuoret ovat aina kunnioittaneet demokratiaa ja tulevat kunnioittamaan sitä jatkossakin. Kansallismielisenä, itsenäisenä ja tavallisia suomalaisia puolustavana nuorisojärjestönä tulemme tekemään entistä voimakkaammin työtä isänmaamme ja aatteen eteen.

Raamatussa Juudas kavalsi Jeesuksen kolmestakymmenestä hopearahasta. Nyt näyttää siltä, että itseään kristillisinä poliitikkoina markkinoineet henkilöt ovat valmiita kavaltamaan jäsenistön valitsemat johtajat henkilökohtaisen hillotolppansa vuoksi. Kysynkin – entistä puheenjohtajaamme lainatakseni – jos itsensä pettää, mitä jäljelle jää? Minä ja tuhannet perussuomalaiset nuoret seisomme Jussi Halla-ahon johtaman puolueen takana. Me emme myy periaatteitamme ja arvojamme.”, Samuli Voutila julistaa.

Lisätietoja:

Samuli Voutila

puheenjohtaja

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi