attachment-image

PS-Nuorten eduskuntavaaliohjelma julkaistu

Perussuomalaisten Nuorten eduskuntavaaliohjelma 2019 on julkaistu!

Löydät sen TÄÄLTÄ pdf-muodossa.

Vaaliohjelmaa on saatavilla fyysisessä muodossa järjestömme tapahtumissa. Ota yhteyttä oman alueesi perussuomalaisiin nuoriin ja kysy lisää!

Perussuomalaisten Nuorten politiikkaa ohjaa kansallismielisyyden aate. Haluamme turvata Suomen itsenäisyyden ja kansan elinmahdollisuudet kaikissa oloissa. Olemme periksiantamattomia, taistelemme loppuun asti suomalaisten puolella. Tavoitteenamme on entistä parempi Suomi meille suomalaisille ja joka päivä kirkkaampi huominen Suomen omalle kansalle.

Kutsumme äänestäjät ja kannattajat sekä mielipidettään muodostavat yhteiseen työhön Suomen puolesta. Pidetään yhdessä huoli 14.4.2019 äänestyskopeissa, että äänestämme meille suomalaisille paremman huomisen.

Nyt kun ohjelmamme on julkaistu, niin Perussuomalaisten Nuorten eduskuntavaalikiertue voi alkaa.

Puheenjohtaja Asseri Kinnunen kiertää ennen vaalipäivää Suomea ja kiertueella on vaihtelevasti ja mahdollisuuksien mukaan mukana myös järjestön varapuheenjohtajia, hallituksen jäseniä sekä tietenkin paikallisia nuoria ehdokkaita.

Kiertueen ensimmäinen osuus näyttää tältä:

15.3. Lappeenranta
16.3. Joensuu
23.3. Salo
23.3. Sauvo
23.3. Lieto
23.3. Raisio
24.3. Masku
24.3. Mynämäki
24.3. Uusikaupunki
24.3. Laitila
24.3. Turku

Ajat ja paikat tarkentuvat vielä, kannattaa seurata järjestön somea sekä kotisivujemme tapahtumakalenteria. Nähdään vaalipöhinän merkeissä!