attachment-image

PS-Nuorten eurovaaliehdokkaiden esittelypuheet

Perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa 11.5.2019 saivat puolueen eurovaaliehdokkaat pitää lyhyet esittelypuheet. Nuorten ehdokkaiden Asseri Kinnusen (147) ja Minna Partasen (153) puheet voit katsoa YouTube-kanavallamme, sekä lukea tässä tekstimuodossa.


Asseri Kinnunen – YouTube

Arvoisat läsnäolijat. Olen Asseri Kinnunen, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja ja perussuomalaisten eurovaaliehdokas.

Euroopan unioni tuhoaa Suomen talouden, maatalouden ja turvallisuuden sääntelemällä, vastuuttomalla europolitiikalla ja esimerkiksi asedirektiivillä, edistämällä EU-armeijaa ja viis veisaamalla rajaturvallisuudesta.

Maahanmuutto ja liittovaltiokehitys on saatava kuriin. Rajat on laitettava kiinni, mutta valitettavasti suuri vahinko on jo tapahtunut. Ryöstöjä, raiskauksia, murhia ja terrori-isku. Suomen kannalta paras liike on fixit, eli Suomen ero Euroopan unionista.

Suomi on nyt Rinteen reunalla. Äänestämällä vaikutat siihen, ajetaanko Suomi tuota Rinnettä pitkin alas vai säilytämmekö itsenäisen, hyvinvoivan ja turvallisen Suomen meille suomalaisille. Vain äänestämällä perussuomalaista saadaan Suomi takaisin. Äänestä. Kiitos!


Minna Partanen – YouTube

Arvoisat perussuomalaiset ja arvoisat muut kuulijat. Minä olen Minna Partanen, 25-vuotias restonomi Kajaanista, Kainuun maakunnasta.

Euroopan unionia ylistetään tuolla Kainuussa, koska saadaanhan me sieltä paljon rahaa. Pönkät ovissa ja laudat ikkunoissa syrjäkylillä, jotka ennen olivat kukoistavia kyliä, kuitenkin kertovat karua kieltään siitä, mihin EU-politiikka on varsinkin itä- ja pohjois-Suomessa Suomen ajanut.

Maaseutu näivettyy ja pienet maatilat yksi toisensa jälkeen lopettavat toimintansa. Meidän ei pidä enää, 25 vuoden jäsenyyden jälkeen odottaa, että EU tulee ja pelastaa meidät ja meidän maaseutumme, vaan meidän täytyy ottaa myös maaseudun asiat omiin kansallisiin käsiin.

Äänestä Suomi takaisin. Äänestä perussuomalaista.