PS-Nuorten järjestö- ja viestintäsihteeriksi Tiina Palovuori

picture-193027-46df2a6cdf848f40385ff1e62ca319c5Perussuomalaisten Nuorten hallitus on valinnut järjestö- ja viestintäsihteeriksi Tiina Palovuoren. Palovuori on 20-vuotias biotekniikan opiskelija Tampereelta. Hän toimii Pirkanmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana.

“Lähden tehtävään innolla ja suurella sydämellä. On kunnia päästä kehittämään upeaa järjestöämme, ja mielessäni on jo paljon ideoita tulevasta”, sanoo Palovuori.

Järjestö- ja viestintäsihteerin rekrytointiprosessi suoritettiin elokuun aikana. Työsuhde on osa-aikainen ja solmittu helmikuun loppuun saakka. Palovuori aloittaa työssään 1. syyskuuta.

Sihteerin työtehtäviin kuuluu mm. piirien ja jäsenten neuvominen järjestöön liittyvissä asioissa, järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen ja tapahtumien järjestelyistä vastaaminen. Lisäksi järjestö- ja viestintäsihteeri kehittää visuaalista ilmettä ja tuottaa audio- ja videomateriaalia.

“Perussuomalaiset Nuoret on kasvanut voimakkaasti, mutta meille ei ole myönnetty samanlaisia tukia OKM:ltä, kuin muille poliittisille nuorisojärjestöille. Meillä on ollut huutava pula jo pitkään henkilöstä, joka pystyisi keskittymään viestintään ja kehittämään piiriorganisaatioita. Tuki on noussut vain vähän, mutta näillä varoilla pystymme palkkaamaan työntekijän aluksi osa-aikaisena”, toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

”Palovuori on lyhyessä ajassa järjestön parissa osoittanut olevansa todellinen kehittäjätyyppi ja hallituksen päätöksellä lähdemme nyt kolmen työntekijän voimin tekemään vielä isompia asioita, kuin aikaisemmin. Olen todella innoissani”, hihkuu Tynkkynen.