attachment-image

PS-Nuorten pillit vietiin ämpäreistä – pari tuhatta ihmistä vihelsi persupilleillä poliittista väkivaltaa vastaan

PS-Nuorten pillit vietiin ämpäreistä – pari tuhatta ihmistä vihelsi persupilleillä poliittista väkivaltaa vastaan
Perussuomalaisten Nuorten tiedote
Julkaisuvapaa

Perussuomalaiset Nuoret toi tänään oman panoksensa ‘Peli poikki’ -tapahtumaan. Batmaniksi pukeutunut puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen jakoi Deadpoolin ja Ironmanin kanssa pari tuhatta valkoista pilliä, jotka vietiin ämpäreistä hetkessä.

Rooliasuihin pukeuduttiin vasemmistolaiselta väkivallalta suojautumiseksi. Se näytti olleen oikea ratkaisu. Toista supersankaria alettiin tönimään heti, kun pilleissä olleesta suomineidosta huomattiin, että olimme PS-Nuoria. Meitä alettiin nimittelemään isoon ääneen ja huudettiin, että näitä pillejä ei kannata mielenilmaisussa käyttää. PS-Nuoret kuitenkin vastustaa väkivaltaa vasemmiston väkivaltaisesta vastustuksesta huolimatta, toteaa järjestön puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret vaati eilen kannanotossaan poliittisen väkivallan kitkemistä sen kaikissa muodoissaan – myös vasemmalta äärilaidalta, johon ei mielenosoituksessa puhuneiden toimesta pitkällä tikullakaan haluttu koskea.

Pukeutuminen supersankareiksi ja “Superheroes against violence” -kyltti tänään olivat samalla piikki mielenosoituksen monien osanottajien tekopyhyydelle. Supersankarit vastustamassa väkivallan käyttöä tavoitteeseensa pääsemiseksi on yhtä uskottavaa kuin anarkistit ja äärivasemmisto mielenosoituksessa vastustamassa poliittista väkivaltaa vaikuttamisen muotona, päättää puheenjohtaja Tynkkynen.

Lisätiedot:

Sebastian Tynkkynen
Puheenjohtaja
Perussuomalaiset Nuoret
P. 0400 988960