attachment-image

Samuli Voutila ei hae jatkokautta -Kenestä seuraava PS-Nuorten puheenjohtaja?

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila ilmoitti tänään blogissaan, ettei hae enää jatkokautta järjestön johdossa. Voutila on toiminut nuorisojärjestön puheenjohtajana vuodesta 2017 saakka ja järjestössä erilaisissa luottamustehtävissä kuluneen vuosikymmenen.

Olo on haikea, mutta samalla tyytyväinen. On ollut kunnia saada johtaa Suomen kansallismielisintä ja parasta nuorisojärjestöä. Näinä vuosina olen oppinut ja saanut järjestöltä paljon, ja tulen muistamaan PS-Nuoret ikuisesti sydämessäni. Nyt on kuitenkin muiden vuoro astua eturiviin ja itse keskityn ensi vuonna eduskuntavaaleihin”, sanoo Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

Perussuomalaiset Nuoret järjestää sääntömääräisen syyskokouksen 17-18.11. Kuopiossa. Syyskokous valitsee vuoden 2019 puheenjohtajan ja hallituksen. Tuleville puheenjohtajaehdokkaille järjestetään koulutusta, paneeleja ja mahdollisuuksia viestiä teemoistaan jäsenistölle.

Kannustan kaikkia jäseniämme miettimään, olisiko juuri sinusta seuraavaksi puheenjohtajaksi? Päivät ovat pitkiä, mutta lupaan työn olevan sen arvoista. Tulen auttamaan kaikkia ehdokkaita tasapuolisesti, jotta jäsenistön valitseman uuden puheenjohtajan työ alkaa mahdollisimman hyvistä lähtökohdista”, lupaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

 

Lisätietoja:

Samuli Voutila

puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret ry

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi