attachment-image

Toni Ahva valittu Rahvas-lehden uudeksi päätoimittajaksi

Perussuomalaisten Nuorten hallitus on valinnut Toni Ahvan uudeksi päätoimittajaksi kansalliskonservatiiviselle Rahvas-lehdelleen. Haku-aika päätoimittajan virkaan oli tammikuu 2017 ja useiden hienojen hakijoiden joukosta päädyttiin Ahvaan.

Onnittelen Tonia valinnasta. Meillä oli hienoja kandidaatteja päätoimittajaksi. Puheenjohtajana koen, että lehden kehittämisen sekä eteenpäin viemisen suhteen erillinen päätoimittaja on paras ratkaisu. Puheenjohtajan pestissä riittää yhdelle miehelle riittävästi tekemistä”, toteaa vt. päätoimittajana toiminut nuorisojärjestön puheenjohtaja Samuli Voutila.

Toni Ahva on 22-vuotias valtiotieteiden ylioppilas. Hän työskentelee kansanedustaja Sampo Terhon eduskunta-avustajana ja on myös Perussuomalaisten Nuorten 1.varapuheenjohtaja. Hän on toiminut myös pitkään Rahvas-lehden lehtityöryhmässä. Ahva aloittaa tehtävässään välittömästi ja ensimmäinen lehden numero ilmestyy ennen kuntavaaleja.

Kiitän luottamuksesta, ryhdyn innolla tehtävään. Haluan kehittää Rahvas-lehteä yhä ammattitaitoisemmaksi ja monipuolisemmaksi poliittiseksi julkaisuksi. Lehden linja on jatkossakin vahvan kansalliskonservatiivinen”, kertoo uusi lehden päätoimittaja Toni Ahva.

Rahvas on isänmaallisten nuorten äänitorvi. Lehti tuotetaan jäsenistölähtöisesti ja toimittajajoukkoa kasvatetaan. Rahvas-lehden artikkeleja julkaistaan jatkossa myös PS-Nuorten nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa”, jatkaa Ahva.

 

Lisätietoja:

Toni Ahva

päätoimittaja, Rahvas

050 440 9647

toni@toniahva.fi

Samuli Voutila

puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret ry

0400 988 960

samuli.voutila@ps-nuoret.fi